Система INTERNOVA єдина система для всього споживчого ринку

Відоме підприємство – «Новацькі хімічні заводи» («НХЗ») – було створено у 1940 році. Потужне виробництво займало провідне стратегічне місце у економіці та обороні Чехословаччини, а після її розпаду стало крупнішим у Словаччині хімічним заводом, сфера діяльності якого охоплює практично усі галузі промислової хімії. Вже багато років «НХЗ» займається синтезом ПВХ – однієї з найактуальніших для сучасного світу речовини. ПВХ виробництва «НХЗ» користується великим попитом у Європі, між іншим, його купує для своїх підприємств відома німецька компанія REHAU.

На початку 90-х років на «НХЗ», у той час – п'ятому за потужністю підприємстві Чехословаччини, було прийнято рішення про створення виробництва профілів для металопластикових вікон. Проведені у інститутах Праги та Братислави дослідження дозволили вибрати найновішу на той час розробку австрійської фірми GREINER – систему Intertec. У 1992 році «НХЗ» вийшли на ринок Європи зі своєю торговою маркою Intertec-s, яка у подальшому була перейменована у Internova.

Детальніше: Система INTERNOVA єдина система для всього споживчого ринку

Оконные откосы: технологии отделки и современные материалы

Оконные откосы: технологии отделки и современные материалы

Окно является одним из центральных элементов в оформлении жилого пространства, будь то квартира, респектабельный коттедж или офис. От размеров окон и их количества зави­сит комфортная освещенность помещения, а от качества используемых материалов и монтажа - удобство в эксплуатации, надежность и долговечность самой оконной конструк­ции. Окна из ПВХ уже несколько десятков лет с успехом выполняют три основные функции: освещение, тепло- и звукоизоляция помещения.

Детальніше: Оконные откосы: технологии отделки и современные материалы

Наші будинки