RUUKI

Кровли от Ruukki уже свыше 40 лет удовлетворяют вкусы самых требовательных европейских потребителей. И уже 10 лет в Украине.

Почему в Европе выбирают кровли от Ruukki?

Высокое качество сырья и более чем 40-летний опыт изготовления стального листа с полимерным покрытием, позволили достичь чрезвычайно высоких характеристик технической износостойкости и стойкости цвета поверхности при длительной эксплуатации. Простые формы металлочерепицы имеют изысканный вид и хорошо сочетаются с архитектурными стилями прошлого, а современным зданиям они придают яркую индивидуальность. В Украине металлочерепица является одной из самых распространенных кровель для современного дома. Компания Ruukki разработала несколько моделей металлочерепицы, чтобы удовлетворить все возможные ребования к кровлям. Красивые, легкие и надежные кровли от Ruukki будут служить вам на протяжении долгих лет.

Детальніше: RUUKI

HIGROSTOP - гідроізоляція і ремонт без проблем!

В наш час часто зустрічаються фатальні результати неправильного підбору гідроізоляційних матеріалів при будівництві. Багаторічний досвід показує, що гідроізоляція з двох шарів руберойду на бітумній мастиці, або застосування мастики для підземних частин будинків, на терасах і балконах, а також санвузлах часто не виконує своїх властивостей і в результаті необхідні дорогі й трудомісткі ремонти. Багато вже готових проектів будинків вимагають коригувань і уточнень влаштування гідроізоляції. Таких проблем можна завчасно позбутися, застосовуючи системні рішення і матеріали марки Hygrostop.

Фірма Hygrostop, що спеціалізується на випуску гідроізоляційних матеріалів, заснована в 1985 році. За роки діяльності було налагоджено випуск сучасних гідроізоляційних матеріалів, опрацьовано новітні технології виконання робіт, розроблено комплексний метод поверхнево-проникаючого ущільнення бетону. Ефективність матеріалів, розроблених фірмою Hygrostop, доводять проведені лабораторні випробування в Інституті Техніки Будівельної та перевірена часом на тисячах об'єктів.

Детальніше: HIGROSTOP - гідроізоляція і ремонт без проблем!

Ніздрюватий бетон. Можливості та перспективи ефективного стінового матеріалу

Традиційним для України будівельним стіновим матеріалом прийнято вважати цеглу. Проте, в останній час спостерігається зсув споживацького попиту на користь ніздрюватого бетону.

Ніздрюватий бетон – штучний камінь, утворений в процесі твердіння поризованої суміші. Виготовляють ніздрюватий бетон із традиційних мінеральних сировинних матеріалів: цементу, піску, вапна. Його також називають пінобетоном, газобетоном (в залежності від способу утворення пор), але це один і той же матеріал, ззовні схожий на природну пемзу. У його структурі від 60 до 90% об'єму складають дрібні овальні пори-пустоти, заповнені повітрям, яке, як відомо, є найкращим природним теплоізолятором. За рахунок підвищення пористості матеріалу відбувається зменшення густини бетону і підвищення його теплоізоляційних властивостей. Із цим тісно пов'язані будівельні та експлуатаційні властивості виробів і огороджуючих конструкцій – маса стін, навантаження на фундамент, паропроникність, сорбційна вологість матеріалу, теплозахисні властивості матеріалу в огороджуючих конструкціях, питомі витрати теплової енергії на експлуатацію будинку (опалення).

Детальніше: Ніздрюватий бетон. Можливості та перспективи ефективного стінового матеріалу

Тегола: архитектурная фантазия

На протяжении десятков лет компания «Тегола» по всему миру создает крыши и тесно сотрудничает со своими партнерам – архитекторами и дизайнерами. Гамма моделей и расцветок черепицы «Тегола» дает неограниченный простор полету воображения творческих людей. Огромный выбор аксессуаров позволяет сделать любую крышу не только изыскано-красивой, но и чрезвычайно надежной и функциональной.

Цвет, стиль, красота...

Детальніше: Тегола: архитектурная фантазия

Полімерцементи - універсальні матеріали для гідроізоляції

При проведенні будівельних робіт рано чи пізно перед нами постає проблема гідроізоляції. А об’єм робіт із захисту споруди від дії води — це мало не третина від загального об’єму всіх будівельних робіт. Саме тому гідроізоляція вимагає дуже серйозного підходу до себе. Від якості проведення робіт і якості використаних матеріалів залежить строк експлуатації споруди та комфортність проживання в ній. І майже кожному з нас доводилось стикатися з наслідками, що виникли в результаті недбалого проведення гідроізоляційних робіт. Це, наприклад, вода в підвалі чи погребі або сирі кутки в наших квартирах, які з часом ще й вкриваються грибком. Від усіх цих проблем вас може врятувати якісна гідроізоляція.

Детальніше: Полімерцементи - універсальні матеріали для гідроізоляції

Наші будинки