HIGROSTOP - гідроізоляція і ремонт без проблем!

В наш час часто зустрічаються фатальні результати неправильного підбору гідроізоляційних матеріалів при будівництві. Багаторічний досвід показує, що гідроізоляція з двох шарів руберойду на бітумній мастиці, або застосування мастики для підземних частин будинків, на терасах і балконах, а також санвузлах часто не виконує своїх властивостей і в результаті необхідні дорогі й трудомісткі ремонти. Багато вже готових проектів будинків вимагають коригувань і уточнень влаштування гідроізоляції. Таких проблем можна завчасно позбутися, застосовуючи системні рішення і матеріали марки Hygrostop.

Фірма Hygrostop, що спеціалізується на випуску гідроізоляційних матеріалів, заснована в 1985 році. За роки діяльності було налагоджено випуск сучасних гідроізоляційних матеріалів, опрацьовано новітні технології виконання робіт, розроблено комплексний метод поверхнево-проникаючого ущільнення бетону. Ефективність матеріалів, розроблених фірмою Hygrostop, доводять проведені лабораторні випробування в Інституті Техніки Будівельної та перевірена часом на тисячах об'єктів. За роки діяльності фірма отримала декілька нагород та подяк. Так Фірма Hygrostop була нагороджена Міністром будівництва медаллю на виставці "INBUD 90" в 1992 році, в 1999 році на Варшавській будівельній виставці нагороджено "Золотою сиренкою", а в 2003 році у конкурсі "Екологічний будівельний матеріал" нагороджено кубком.

Ми постійно розширюємо ринок збуту товарів, маємо свої представництва в країнах Прибалтики, Білорусії, Казахстані. Налагоджується дилерська мережа в Росії. На ринку України матеріали Hygrostop з'явилися у 2002 році. За цей період матеріали застосовувалися на сотнях об'єктів, як промислового використання, так і приватного, серед яких: Хмельницька АЕС, гідроізоляція резервуарів при будівництві мийки для автомобілів у Вінниці, гідроізоляція підвалів магазинів "Фокстрот" та багато інших.

Я, як комерційний директор по торгівлі з країнами Східної Європи, запрошую Вас до співпраці і надіюся на взаємовигідні успіхи.

З повагою, Гжегож Елєрт.

Представником фірми в Україні є ПП "АТЛАС-С".

Матеріали Hygrostop становлять нову генерацію гідроізоляційних матеріалів. Вам пропонується не окремий матеріал, а комплексна система гідроізоляції матеріалами Hygrostop. Принцип дії матеріалів засновано на структурному ущільненні бетону. Проникаюча здатність та особливість ущільнення стабільних тріщин до 0,5 мм підтверджено фахівцями ІТВ (Інститут техніки будівельної), а ефективність діючих ущільнюючих складників перевірено на тисячах об'єктів протягом останніх двадцяти років. Фірма Hygrostop дає безтермінову гарантію на проникаюче ущільнення капілярів бетону. Після нанесення покриття Hygrostop відбувається самостійне ущільнення дефектів структури бетону, які можуть виникнути пізніше. Дія самостійного ущільнення також застосовується в спеціальних розчинах та швидков'яжучих цементах марки Hygrostop, які дякуючи цим властивостям мають перевагу над звичайними водонепроникними розчинами та швидков'яжучими цементами інших виробників.Саме таке явище неодноразово спостерігалося на бетонних резервуарах води. Треба зазначити, що матеріали Hygrostop відповідають санітарно-епідеміологічним вимогам, які висуваються щодо проведення гідроізоляційних робіт. Це стосується навіть матеріалів, які застосовуються з внутрішньої сторони резервуарів питної води. Пропонована технологія дозволяє виконувати гідроізоляцію та ремонт як на етапі будівництва, так і під час експлуатації об'єктів. Влаштування гідроізоляції можна виконати як ззовні будівлі, так і зсередини, тобто без її відкопування або відслонювання.

До основних матеріалів Системи гідроізоляції будівельних конструкцій належать: Hygrostop-Професіональний, Hygrostop-Fix, Hygrostop-Водощільний розчин.

Властивості матеріалу та виконання робіт.

До складу цементного покриття входить декілька хімічних субстанцій, які при наявності вологи вникають осмотично в товщу бетону з великою силою. Там реагують з мінералами цементу і ущільнюють капіляри бетону, підвищуючи водонепроникність та морозостійкість бетону, при цьому в значній мірі зберігаючи паропроникність. Кристалічна решітка, що виникла в порах, збільшує міцність на стискання підповерхневого шару. Одночасне поєднання декількох механізмів проникання надає матеріалові надзвичайні властивості, зокрема, допускаються перерви в покритті до 5 см. Ефективність синергічно діючих ущільнюючих субстанцій була перевірена на тисячах об'єктів на протязі останніх двадцяти років. До складу мінеральних матеріалів Hygrostop не входять похідні нафтопродуктів. Покриття з них не старіють і не втрачають щільності при постійному тиску води, не відстають від стіни, не потрібно додаткових бетонних дотискаючих шарів, не вразливі на світло і не піддаються біологічній деградації під впливом вологи на відміну від бітумних мастик і руберойдів. Мінеральне покриття Hygrostop можна наносити малярською технікою, методом посипання свіжого бетону з послідуючим затиранням і методом посипки перед бетонуванням фундаментної плити. Навіть коли покриття буде пошкоджене або з часом стерте, проникаюче ущільнення й далі буде зберігати гідроізоляційні властивості. Крім мінеральних матеріалів проникаючої дії пропонуються еластичні полімерні матеріали для ущільнення деформаційних швів та тріщин.

Кваліфіковані спеціалісти нашого підприємства завжди готові надати повну інформацію щодо методів виготовлення гідроізоляції.

Висновок санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-03/49774 від 01.11.05 р., та № 05.03.02-03/40658 від 13.10.2004 р.

Сертифікат відповідності № UА 1.090.14343-06 від 10.02.06 р., та № UA 1.090.14344-06 від 10.02.06 р.

Наші будинки