Більше простору у ванній кімнаті

Відійти від стандартів у дизайні ванної кімнати пропонує німецький концерн АСО (АКО). Водовідвідні канали, виконані із високоякісної нержавіючої сталі, є прекрасною альтернативою стандартним душовим піддонам. Вони легко монтуються в кахляну підлогу і мають відмінну пропускну здатність, що дозволяє відокремити «суху» зону ванної від «мокрої».

У концепцію душових каналів АСО закладено ідеальне поєднання практичності і стилю. Крім естетичного зовнішнього вигляду, канал дуже легко чиститься завдяки сифону, котрий виймається, що є немаловажним фактором для гігієни Вашої ванної кімнати.

Детальніше: Більше простору у ванній кімнаті

Яке це щастя - H2O

Люди будуються... В місті виростають комфортабельні багатоповерхівки... За містом ростуть, як гриби після дощу, не менш комфортабельні котеджі. Власники заміських будинків враховують все – і місце розташування, і зручність та красивість проекту. І ландшафтний дизайн. Здається все передбачено, все збудовано. Але виявляється, що забули про малюсіньку дрібничку, до якої всі звикли, бо вона є повсюди і сприймається як належне – це ВОДА. Саме так, ВОДА.

Вода є повсюди, але яка це вода. Якщо брати до уваги, що людський організм на 80 % складається саме з неї, то це насамперед питання власного здоров'я. Адже на склад води впливає насамперед екологічна ситуація регіону, тай не тільки. Достатньо звернути увагу на узбіччя доріг, де гори мішків зі сміттям – звичайний пейзаж. Продукти життєдіяльності людини потрапляють навіть у глибинні водоносні шари. Джерельна вода стає просто небезпечною! Проходження води через ґрунт обертається «збагаченням» сольовим складом.

Детальніше: Яке це щастя - H2O

Водовідведення біля оселі: як і навіщо?

Опубліковано в АБЖ "Особняк" № 1-2(56) 2010р.

Водовідведення біля оселі: як і навіщо?

При благоустрої прилеглої до котеджу території необхідно подумати про збереження його цілісності та захист від руйнівної дії рясних дощів і високих ґрунтових вод. Навіть якщо Ваш будинок стоїть на ґрунті з відмінними дренуючими властивостями, сильний паводок і талі води можуть призвести до утворення «стоячих калюж» і незначного підтоплення фундаменту та підвалів. Ця проблема вирішується за допомогою влаштування зливної каналізації або, висловлюючись професійно, системи поверхневого водовідведення, котра через встановлені водозбірники (дощоприймачі, канали, лотки, піддони і таке інше) збирають і відводять воду за межі ділянки.

Детальніше: Водовідведення біля оселі: як і навіщо?

Акрилові ванни від компанії "Тейко Україна" - якість та екологія

Опубліковано в АБЖ "Особняк" № 1-2(56) 2010р.

Акрилові ванни від компанії Тейко Україна - якість та екологія

На сьогодні акрилові ванни є найпопулярнішим та найбільш затребуваним видом ванн, що активно завойовує світовий ринок. Втілюючи у собі такі властивості як комфорт, функціональність, практичність і вишуканий зовнішній вигляд, ванна із акрилу значно підвищує якість життя та стає справжньою окрасою ванної кімнати. Довговічність і надійність акрилу вже давно визнали великі виробники сантехнічних виробів.

Детальніше: Акрилові ванни від компанії "Тейко Україна" - якість та екологія

Наші будинки