Ковка в сучасному дизайні

КОВКА – всесвітньо відомий спосіб художньої обробки заліза. З рук майстра-коваля можуть виходити не лише грати, а й витончені стильні речі. Усвідомлення цього як виробником, так і споживачем обумовило появу широкого спектру кованих виробів – від огорож до садових меблів і предметів інтер'єру.

Детальніше: Ковка в сучасному дизайні

Все обертається навколо яскравого...

Створити яскравий світ навколо себе та отримувати задоволення від життя може кожен, хто вибере для себе тротуарну та фасадну плитку від СПД «Тихонов Ю.В.». Підприємство пропонує нову технологію високоміцного, хімічно стійкого декоративного покриття з розмаїттям текстури і форми.

Поверхня плитки має чудовий глянець, а де потрібно – приємну матовість і надзвичайну щільність. Незалежно від габаритів і площі відлитих елементів, плитка може імітувати поверхню будь-якого штучного чи природного матеріалу: від пластику до складного візерунку малахіту. Це досягається з допомогою технології отримання бетонів з широким діапазоном експлуатаційних характеристик, різновидів способів і стадій ведення багатокомпонентних сумішей бетону.

Детальніше: Все обертається навколо яскравого...

Дерево - натуральна краса

Опубліковано в АБЖ "Особняк" № 3(38) 2005р.

Дерево - натуральна краса

Сучасний стиль — словосполучення, яке у найбільшому ступені віддзеркалює швидкоплинність часу. Мабуть, єдиною надійною інтегральною його ознакою є співвіднесеність з теперішнім часом: «сучасний» – тобто, притаманний сьогоденню, найбільш модний. В останні десятиріччя швидкий прогрес та виникнення нових матеріалів призвели до того, що популярність традиційних технологій дещо знизилась. Але «сучасний стиль», тобто, стиль сьогоднішнього дня, вже встиг привернути увагу та відновити повагу людей до найгармонійнішого у всі часи матеріалу — дерева. Сьогодення стилю — це дерев'яні вікна, сходи, меблі, цілі кімнати та окремі елементи декору.

Детальніше: Дерево - натуральна краса

Ексклюзивні вітражі "Плазма" для вишуканих та неперевершених інтер'єрі

Опубліковано в АБЖ "Особняк" № 4(51) 2008р.

Тротуарна та фасадна плитка від ТОВ

Образившись на Кая та Герду, Снігова Королева, задумалась та вирішила виправити свою помилку. Вона зрозуміла, що чарівна краса розкішних візерунків інею на склі здатна розтопити навіть її крижане серце. Перетворившись на добру Фею, вона вирушила створювати дивовижні вітражі у стилі «мороз», зареєструвавши у 2003 році своє виробництво як науково-виробниче підприємство «ПЛАЗМА».

Талант Снігової Королеви виявився необхідним для створення казкового інтер'єру, а можливості у зображенні малюнків – необмеженими. Відтоді вона твердо вирішила робити візерунки винятково добрими, а скельця – якісними і в теплій кольоровій гамі.

Детальніше: Ексклюзивні вітражі "Плазма" для вишуканих та неперевершених інтер'єрі

Тротуарна та фасадна плитка від ТОВ "Новітні Бетонні Технології": краса, втілена у камені".

Опубліковано в АБЖ "Особняк" № 1-2(56) 2010р.

Тротуарна та фасадна плитка від ТОВ

З давніх-давен люди використовували натуральний камінь для брукування доріг. Проте, граніт, базальт, доломіт та інші натуральні матеріали є досить дорогими, складними в укладанні, та й їхні ресурси у природі не безкінечні. Внаслідок динамічного росту науково-технічного прогресу з'явилася міцна, зносостійка, штучна тротуарна плитка, котра імітує натуральні матеріали.

Детальніше: Тротуарна та фасадна плитка від ТОВ "Новітні Бетонні Технології": краса, втілена у камені".

Наші будинки