Ваше море біля вашого будинку

Опубліковано в АБЖ "Особняк" № 2(45) 2007р.

Ваше море біля вашого будинку

Для людей початку XXI століття характерною ознакою часу є котеджне будівництво, проектами якого передбачено улаштування найрізноманітніших за розмірами та дизайном приватних басейнів. Де є попит, є й пропозиція, тому ринок басейнів у нашій країні зростає щорічно, пропонуючи широкий асортимент послуг з будівництва внутрішніх та зовнішніх, стаціонарних та розбірних, ексклюзивних та найпростіших басейнів.

Ваше море біля вашого будинку

Але басейн – це не жадана іграшка, яку можна купити у першій-ліпшій крамниці та попросити загорнути у яскраву обгортку. Басейн – складна гідротехнічна споруда, проектування та зведення якої можна довірити лише обізнаним у цій справі професіоналам.

Системний підхід до вибору типу басейну серед представлених на ринку, до якісного монтажу конструкції, до належного виконання робіт з облаштування та добору необхідного устаткування дозволить отримати оптимальний результат на довгі роки. Фірма Aspar Pool надає повний комплекс послуг з будівництва басейнів, починаючи з компетентної початкової консультації та завершуючи здачею готового басейна «під ключ».

Висококваліфіковані спеціалісти Aspar Pool пропонують:

Ваше море біля вашого будинку

  • допомогу у виборі оптимального типу басейну;
  • виконання усього комплексу підготовчих, монтажних та облицювальних робіт;
  • надання усього необхідного для оптимального функціонування басейну комплекту устаткування та хімічних засобів від провідних світових виробників;
  • широкий спектр робіт з реконструкції вже існуючих басейнів;
  • захисні ролетні покриття для захисту чаші басейну (витримують до 70 кг навантажень);
  • розсувні павільйони та багато іншого.

Фірма Aspar Pool співпрацює з відомими у світі фірмами, що спеціалізуються у виготовленні матеріалів та устаткування для улаштування басейнів: компаніями Astral Pool, Aspar, Tapi Plus; підприємством Ploma, заводом Rohlen, та з багатьма іншими провідними компаніями-виробниками з Іспанії, Німеччини, Чехії та інших країн.

Ваше море біля вашого будинку

Українським користувачам проектувальники та будівельники компанії Aspar Pool пропонують монолітні залізобетонні басейни з облицюванням скляною мозаїкою, керамічною плиткою та спеціальною ПВХ плівкою – лайнером. Виконані за класичними технологіями, залізобетонні басейни характеризуються високою якістю, необмеженими можливостями щодо розміру, форми та дизайну та довговічністю. Кожен басейн, облицьований скляною мозаїкою, стає ексклюзивною прикрасою оселі. Розширюючи асортимент, спеціалісти Aspar Pool опанували будівництво дуже популярних у Європі поліпропіленових басейнів. Будівництво такого стаціонарного басейну потребує максимально 30 днів, проте якість та функціональність його вражає найвибагливіших користувачів. Цей недорогий басейн (порівняно з залізобетонними) дозволяє зекономити витрати на гідроізоляцію та недешеві облицювальні матеріали, до того ж, він стійкий до будь-яких впливів хімічних реактивів чи перепадів температури, УФ-випромінювання, механічних пошкоджень. Поліпропіленова чаша не потребує додаткового облицювання, має низьку теплопровідність та незмінний з роками естетичний вигляд.

У спектрі пропозицій компанії Aspar Pool – поставка якісних матеріалів та устаткування для обеззараження та підігріву води, водних атракціонів, гідромасажних систем. Крім того, компанія є офіційним представником фірм «Aspar», «Tapi Plus» (Чехія) – провідних виробників ролетних покриттів для басейнів.

Зараз на ринку басейнів з'явилися принципово нові автоматичні ролети (жалюзі) від компанії «Аспар пул». Вони перевершують своїх попередників за наступними параметрами:

  • краща плавучість;
  • у 2,5 рази краще зберігають тепло;
  • еластичні, довговічні;
  • мають сучасний дизайн та широкий вибір кольорів.

Спеціалісти, що працюють у фірмі Aspar Pool, мають багаторічний досвід роботи із зведення басейнів за кордоном. Додамо, що весь спектр устаткування, матеріалів та комплектуючих, що пропонує компанія Aspar Pool, сертифіковано в Україні.

Наші будинки